Hlavní obsah

Útočník Řezníček předčasně skončil v Českých Budějovicích

České Budějovice

Fotbalový útočník Jakub Řezníček předčasně skončil na hostování v Českých Budějovicích. Poslední celek tabulky kmenového hráče Mladé Boleslavi vyřadil z prvního mužstva kvůli opakovaným disciplinárních přestupkům a zdravotním problémům.

Foto: Sport.cz

Budějovický trenér Pavol Švantner vyřadil útočníka Jakuba Řezníčka z kádru Dynama.

Článek

"V týmu skončil pro opakované porušení disciplinární kázně. V poslední době měl navíc i zdravotní problémy a také ty přispěly k tomu, že jsme se rozhodli ukončit jeho působení v klubu," uvedl na oficiálním klubovém webu trenér Dynama Pavol Švantner.

Řezníček na sebe negativně upozornil už v březnu, když v jednom baru ve svém bydlišti v Příbrami zapíjel předchozí zápas. Jihočeský celek mu za to vedle pokuty nařídil také přestěhování do Českých Budějovic a varoval ho, že v případě dalšího porušení životosprávy mu ukončí smlouvu.

Řezníček se později za chování veřejně omluvil a slíbil, že už se podobných prohřešků v budoucnu nedopustí. Čtyřiadvacetiletý útočník v Dynamu působil od jarní části minulé sezóny. Celkem za České Budějovice nastoupil k 35 ligovým zápasům a vstřelil pět branek. Vedle Mladé Boleslavi působil ještě v Příbrami a slovenském Ružomberku.

Reklama

Související témata: