Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Bráchové složili hattrick! Viktoriáni dál táhnou vlastní ligu

Praha

Táta z nich může mít zase radost. Kdyby se góly obou bratrů o víkendu sečetly, složili by Milan a Michal Škodovi dohromady hattrick. Oba také figurují v ideální sestavě 14. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Víkend patřil Plzni a Slavii, oba ambiciózní týmy dodaly do jedenáctky po třech hráčích.

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 14. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Sešívaní se po reprezentační přestávce rozjeli a nebohou Duklu pěti góly doslova roztrhali. Po dvou trefách si připsali Milan Škoda a Zmrhal, v záloze byl velmi platný také Stoch. Bráchu navíc chvílí před tím na dálku podpořil také Michal Škoda. Na hřiště přišel až v samém závěru jako žolík, excelentní trefou však zvedl Zbrojovku ze dna tabulky.

Vedoucí Plzeň je nadále bez ztráty bodu, tentokrát koncertovala na Slovácku. Neudržitelný byl Kopic, který měl prsty ve všech čtyřech gólech. Dva dal sám, na jeden nahrál a postaral se o penaltu! Do střelecké listiny se zapsali i obránci Řezník a Hejda.

Naopak Sparta se trápila i s Jihlavou. Spolehnout se mohla na stopera Štetinu, který vypracoval jediný gól. Pod novým koučem Vlkem zabrala Karviná, k výhře nad Jabloncem výrazně přispěli brankář Le Giang a záložník Budínský. Liberec doma přetlačil Baník, srdnatě si vedl obránce Karafiát.

Sestava 14. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Le Giang (Karviná) - Řezník (Plzeň), Štetina (Sparta), Hejda (Plzeň), Karafiát (Liberec) - Zmrhal (Slavia), Budínský (Karviná), Stoch (Slavia), Kopic (Plzeň) - Milan Škoda (Slavia), Michal Škoda (Brno).

Reklama