Hlavní obsah

SESTAVA KOLA: Nový post urpuťák či trio udatných Hanáků, kteří prchají i Slavii

Praha

Olomouc je hit! Nováček se čím dál pevněji usazuje na druhé příčce a po výhře nad Spartou bodově odskakuje i mistrovské Slavii. Proto hned tři hráči Sigmy figurují v ideální sestavě 15. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz. Víkend patřil také útočníkovi, který se nečekaně chopil role špílmachra...

Foto: Sport.cz s použitím webových stránek klubů

Sestava 15. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:

Článek

Nesmělý nováček? Kdepak, nezadržitelný dravec! Olomouc po dlouhých 19 letech doma porazila Spartu a drží se na druhé příčce. Další čisté konto vychytal brankář Buchta, o vítězný gól se postaral obránce Sladký a v záloze úřadoval nenápadný dříč Kalvach.

Plzeň poprvé ztratila body. Při bezbrankové remíze v Teplicích se činili hlavně obránci, třeba domácí Vondrášek a hostující Hubník. Slavia si prohloubila komplex z Jablonce. Zmrhalův gól sešívaným na výhru nestačil, Mihálik s padajícím sněhem vyrovnal.

Dukle vyšel nečekaný tah. Útočník Holenda se stáhl do zálohy, kde podle svých slov hrál urpuťáka, nikoliv špílmachra. Proti Mladé Boleslavi každopádně gól dal a další dva připravil Djuranovičovi. Klokan Jindřišek proti Liberci znovu dokazoval svůj mimořádný fyzický fond, Michal Škoda pak dvěma góly zajistil Zbrojovce zlaté tři body z Jihlavy.

Sestava 15. kola fotbalové HET ligy podle Sport.cz:
Buchta (Olomouc) - Vondrášek (Teplice), Hubník (Plzeň), Sladký (Olomouc) - Zmrhal (Slavia), Holenda (Dukla), Jindřišek (Bohemians), Kalvach (Olomouc) - Djuranovič (Dukla), Michal Škoda (Brno), Mihálik (Jablonec).

Reklama