Hlavní obsah

Nejsem rozhodnutý o třech postech, naznačuje teplický trenér Šmejkal po přípravě

Teplice

Tepličtí fotbalisté zakončili herní zimní přípravu zápasem s druholigovým Táborskem (1:0). Trenér Daniel Šmejkal po něm naznačil, že ještě nemá úplně jasno o sestavě pro jarní ligový start v Jablonci. Zároveň připustil možnost dalšího pohybu v hráčském kádru.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Trenér Teplic Daniel Šmejkal

Článek

Jak se vám vydařila generálka?

Nemám rád tohle slovo, spíš to bylo pro nás poslední přípravné utkání. Táborsko se ukázalo být kvalitním soupeřem. Věřím, že nás dobře prověřilo.

Nemrzí vás slabší produktivita?

Vytvořili jsme si poměrně dost brankových příležitostí, proměnili jsme jen jednu. Takže v tomto směru máme rezervy. Musím uznat, že prvních patnáct minut ve druhém poločase jsme nehráli dobře. Pak se to srovnalo a výkon šel trochu nahoru.

Celý zápas proti Táborsku odchytal Jakub Diviš. Naznačuje tento fakt, že vstoupí do jara jako brankářská jednička?

Neznamená to vůbec nic. Prostě nastoupil ve zmíněném utkání na závěr přípravy. Máme před sebou ještě týden v tréninkovém procesu a tým se společně chystá na první zápas o body na půdě Jablonce.

Nakolik se sestava z prvního poločasu proti Táborsku blížila ideální jedenáctce právě pro utkání v Jablonci?

Nejsme ještě rozhodnuti, nemám jasno asi na třech postech.

Počítáte s Jakubem Horou? Vrací se po zranění a zdá se, že je v pořádku.

Připojil se k nám už na začátku přípravy. Týden od týdne se lepší a věřím, že to takhle půjde dál. Škoda, že proti Táborsku nedal gól hlavou, protože se ocitl v zajímavém zakončení.

Máte už připravené definitivní složení kádru?

Ještě ne. Do konce přestupového období chybí přece jen nějaký krátký čas a věřím, že současná podoba týmu není úplně finální.

Reklama

Související témata: