Hlavní obsah

Sparťanský obránce Čivič stráví jaro na hostování v Trnavě

Trnava

Spartu opustil bosenský krajní obránce Eldar Čivič. Jednadvacetiletý fotbalista stráví jarní část sezony na hostování v týmu lídra slovenské ligy Trnavy. Oba kluby o tom informovaly na svých internetových stránkách.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Sparťan Eldar Čivič stráví jaro na Slovensku

Článek
Fotogalerie

Čivič přišel do Sparty loni v létě ze Slovácka, ale v pražském týmu si nedokázal vybojovat pevné místo v sestavě. Kapitán bosenské reprezentace do 21 let na podzim zasáhl do čtyř ligových zápasů a připsal si jednu asistenci. Čivičův gól Mladé Boleslavi byl nakonec označen za vlastní, poprvé v historii soutěže jeho platnost potvrdilo video.

"Byly i jiné možnosti. Chtěl jsem hrát a o Spartaku se mluvilo asi posledních deset dní. V klubu mi říkali, že o mě mají velký zájem. Na začátku zimní přípravy jsem byl zraněný, a protože jsem nevěděl, jestli dostanu na jaře v dresu Sparty víc prostoru, rozhodl jsem se pro hostování," říká Čivič pro web Spartaku.

O Trnavě má mladý Bosňan dost informací, dokonce si loni v přípravě za Slovácko proti ní zahrál. "Věděl jsem také, že zde hrávali Emir Halilovič či Haris Harba. Viděl jsem nějaké zápasy. Po příchodu jsem nadšený z krásného stadiónu," líčí.

Eldara oslovila při rozhodování i průběžná první pozice Spartaku ve slovenské lize. "Určitě bylo postavení týmu v tabulce důležité. Chci se zde prosadit a Trnavě pomoci k úspěchu. Vím, že už dlouhá léta na něj čeká. Jsem připraven na novou výzvu. Pokud dostanu důvěru od trenéra, jsem k dispozici již na nejbližší zápas," ujišťuje čerstvá posila andělů.

Reklama

Související témata: