Hlavní obsah

Stupidní zásah vlastních fanoušků! Sešívaní se před derby strachují o kapitána

Praha

Blahořečí fanouškům, že je dohnali k úžasnému obratu posledního duelu s Olomoucí. Na druhou stranu si ve fotbalové Slavii klepou na čelo nad stupiditou některých vlastních příznivců, kteří při oslavě gólu zranili kapitána mužstva. Start Milana Škody v sobotním derby na Spartě je tak ohrožen a marodka je navíc širší. V přiloženém videu se můžete podívat, jak situaci líčí trenér Jindřich Trpišovský.

Slavii trápí před derby se Spartou zaplněná marodka. Uzdraví se Škoda?Video: Sport.cz

 
Článek

Škodova vyrovnávací trefa divoký obrat nedělního duelu s Olomoucí (3:1) nastartovala. Při oslavě gólu však došlo ke kuriózní situaci. Část fanoušků povalila reklamní panel, který spadl kapitánovi sešívaných na nohu a pochroumal mu vazy.

„Šlo o zákrok zezadu, který si nepohlídal," zlehčuje situaci trenér Jindřich Trpišovský. Nicméně je znát, že má velké vrásky.

„Do sobotního derby na Spartě budu v pořádku," ujišťoval hned po zápase Milan Škoda.

Jeho start na Letné je ovšem nadále ohrožen.

„Celý lékařský tým musí dělat maximum, aby dal Milana do pořádku. Spolu s ním po Olomouci vypadl ještě jeden hráč, který dnes ani netrénoval. Máme na hraně až sedm hráčů. Pokud by se nikdo z nich neuzdravil, bylo by sestavení týmu pro derby hodně složité," kaboní se Trpišovský během středečního odpoledne.

Již proti Olomouci mu chyběli Sýkora, Zmrhal, Kúdela, Ngadeu či Mingazov.

Reklama