Hlavní obsah

Vsetín - Litoměřice 2:0Góly v první a poslední minutě rozhodly, Vsetín se vrací na druhé místo

Hokejisté Vsetína porazili v dohrávaném utkání 22. kola první ligy na svém ledě Litoměřice 2:0. Vsetín se tak vrátil na druhé místo tabulky před Kladno, na vedoucí Jihlavu ztrácí dvanáct bodů. Litoměřice zůstávají sedmé. Utkání orámovaly branky z úvodu a konce zápasu, první trefa padla po patnácti sekundách první třetiny, druhá a poslední čtrnáct sekund před koncem.

Článek

V hodně rozdílném rozpoložení šly do zápasu oba týmy. Zatímco Litoměřice vyhrály z posledních pěti zápasů čtyři, Vsetín ve stejném počtu duelů slavil tříbodový zisk jen dvakrát. V tabulce se po včerejším jasném vítězství Kladna nad Kadaní 8:2 propadl na třetí místo.

A na nápravě začali Valaši pracovat hned od úvodního buly. Do vedení se dostali již po patnácti sekundách hry, kdy se trefil Roman Rác. Do konce úvodní části se již skóre neměnilo a favorit tak šel do kabin s jednobrankovým náskokem.

Na druhou a poslední branku si fanoušci museli počkat až do 60 minuty, kdy vítězství domácích pečetil gólem do prázdné branky Kanaďan Mitchell Theoret.

Domácí gólman David Gába si díky 28 úspěšným zákrokům připsal podruhé v sezoně čisté konto.

Dohrávka 22. kola první hokejové ligy:
Vsetín - Litoměřice 2:0 (1:0, 0:0, 1:0)
Branky: 1. Rác, 60. Theoret. Rozhodčí: Hejduk, Jechoutek - Kotlík, Bohuněk. Vyloučení: 3:4, navíc Marcel (Litoměřice) 10 min. Bez využití. Diváci: 2550.

Reklama

Související témata: