Hlavní obsah

Patnáctivteřinová tiskovka v Kladně: Vyhráli za přispění čtyř pánů, co si říkají rozhodčí, zuřila Jihlava

Kladno

Hodně netradiční průběh a zejména pak délku měla úterní tisková konference trenérů po třetím semifinálovém utkání play off první hokejové ligy mezi Kladnem Jihlavou. Na obšírnější hodnocení zápasu byste čekali marně, neboť vymalováno bylo už po patnácti vteřinách...

Kladno – Jihlava, tisková konferenceVideo: Rytíř TV

 
Článek

Po triumfu Kladna 5:1, kterým se Rytíři ujali v sérii vedení 2:1 na zápasy, ještě hokejisté obou týmů čekali na ledě na vyhlášení nejlepších hráčů duelu, když se hlavní kouč Jihlavy Petr Vlk cestou ze střídačky do kabiny zastavil na ledové ploše u rozhodčích. I z tribuny bylo jasně patrné, že hlavního Šindela s Obadalem a čárové Hejla s Podrazilem rozhodně nechválí...

Přitom se nezdálo, že by kvartet arbitrů utkání, které kromě šesti gólů přineslo i řadu šarvátek a náznaků bitek, nějak hrubě nezvládlo. Poměr vyloučených činil 10:9, jihlavský obránce Miha Štebih pak za vražení na hrazení obdržel osobní desetiminutový trest.

Jágr byl v ráži. Dal gól, pral se a třikrát šel na trestnou laviciVideo: Sport.cz

Vedení Dukly však nejspíš mělo pocit, že sudí stranili Kladnu. Což potvrdila i slova jihlavského asistenta trenéra Františka Zemana na tiskovce.

„Je pravda, že Kladno vyhrálo, ale myslíme si, že za velkého, velkého přispění těch čtyř pánů, co si říkají rozhodčí. Víc bych to nekomentoval," vypálil ze sebe Zeman.

„Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě 5:1," kontroval kladenský kouč David Čermák.

Nemůžeme tam kolem sebe jezdit jako basketbalisti, říká o emotivním zápase Jaromír JágrVideo: Sport.cz

Když se pak moderátor tiskové konference obrátil na přítomné novináře, jestli mají další otázky, Zeman se zvedl ze židle a místnost se slovem „Nashle" okamžitě opustil. Série dnes pokračuje čtvrtým duelem opět v Kladně.

Reklama

Související témata: