Hlavní obsah

Poruba - Vsetín 3:1Domácí se chytili na Vsetínu a vrací se na druhé místo

Praha

Čtrnáct branek dostali hokejisté Poruby ve svých posledních dvou zápasech první ligy. Ve čtvrteční dohrávce 14. kola však zabrali, na domácím ledě si poradili se Vsetínem 3:1 a vrátili se na druhé místo tabulky o tři body za vedoucí České Budějovice. Dařilo se i hokejistům z Ústí nad Labem, kteří v předehrávce 15. kola zdolali v prodloužení Benátky 4:3.

Článek

Hokejisté Poruby nevstupovali do zápasu se Vsetínem v dobrém rozpoložení. V předchozích dvou zápasech s Litoměřicemi a Chomutovem nevyválčili ani bod a jejich skóre 3:14 také nedávalo příliš důvodů k optimismu.

I do dalšího zápasu vstoupil lépe jejich soupeř, když Vsetín poslal do vedení ve 4. minutě Dostálek. Domácí však ještě do konce první části díky Husákovi a Hlinkovi skóre otočili, v prostřední třetině přidal třetí gól Hudeček.

Poruba už náskok udržela, připsala si vítězství 3:1 a v tabulce se vrátila na druhé místo za České Budějovice. Vsetín je devátý.

Ústí slaví důležitou výhru

Trápící se Ústí nad Labem nezačalo zápas s Benátkami dobře. Hosté vyhráli první třetinu díky Průžkově brance 1:0, domácím však výborně vyšla druhá část. Kružík, Romančík a Maršoun zajistili Slovanu vedení po 40 minutách hry 3:1.

Ani to však na tříbodovou výhru nestačilo. Hosté díky Knotkovi a Wiencekovi vyrovnali, bod navíc tak Ústí zajistil po třinácti sekundách hry v prodloužení Pšenička.

Ústí i přes výhru zůstává v tabulce čtrnácté, Benátky jsou o tři místa výše.

Dohrávka 14. kola první ligy:
Poruba - Vsetín 3:1 (2:1, 1:0, 0:0)
Branky: 13. Husák, 16. M. Hlinka, 36. Hudeček - 4. Dostálek. Rozhodčí: Cabák, Kopeček - Zedník, Kučera. Vyloučení: 7:6, navíc Pastor - Dudáš oba 10 min. Využití: 1:0. Diváci: 1429.
Předehrávka 15. kola první hokejové ligy:
Ústí nad Labem - Benátky nad Jizerou 4:3 v prodl. (0:1, 3:0, 0:2 - 1:0)
Branky: 21. Kružík, 31. Romančík, 38. Maršoun, 61. T. Pšenička - 11. Průžek, 46. Knot, 52. Wiencek. Rozhodčí: M. Petružálek, Hucl - Ševic, Votrubec. Vyloučení: 4:5. Využití: 2:0. Diváci: 483.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články