Hlavní obsah

Litoměřice - Přerov 2:4Přerov vyhrál v Litoměřicích a posunul se na druhé místo

Praha

Hokejisté Přerova vyhráli v dohrávce 24. kola první ligy v Litoměřicích 4:2 a posunuli na druhé místo o 14 bodů za vedoucí Motor České Budějovice. Na třetí místě je nově o skóre Poruba, která zvítězila v Jihlavě rovněž 4:2 a má také dvoubodový náskok před Litoměřicemi, které klesly z druhého na čtvrté místo.

Článek

Přerov otevřel v Litoměřicích skóre v 10. minutě díky brance Šimona Kratochvila a za 63 sekund zvýšil Radek Číp. Za domácí snížil ještě v první třetině Patrik Marcel a v 26. minutě smazal ztrátu Martin Kadlec.

V čase 32:47 vstřelil vítěznou branku bývalý reprezentační obránce Josef Hrabal, který nastupuje v útoku. Ve druhém vystoupení za klub z rodného města poprvé bodoval. V 53. minutě pojistil výhru hostů druhým gólem v zápase Kratochvil.

Potřetí za sebou prohrála doma Jihlava, která celkově vyhrála jen jednou z posledních šesti duelů. Pod novým koučem Viktorem Ujčíkem, který nahradil Petra Vlka, si Dukla připsala třetí prohru ze čtyř duelů. Proti Porubě přitom dvakrát vedla.

V polovině úvodního dějství získal Jihlavě vedení Lukáš Anděl, na což odpověděl za tři minuty Jiří Zdeněk. V 29. minutě z trestného střílení vrátil Dukle náskok kapitán Tomáš Čachotský.

Poruba v závěrečném dějství výsledek otočila třemi góly. V 45. minutě vyrovnal Jan Káňa, v čase 56:19 rozhodl Zdeněk a deset sekund před koncem se při power play podruhé prosadil také Káňa.

Dohrávky 24. kola první hokejové Chance ligy:
Litoměřice - Přerov 2:4 (1:2, 1:1, 0:1)
Branky: 17. Marcel, 26. M. Kadlec - 10. a 53. Š. Kratochvil, 11. Číp, 33. Hrabal. Rozhodčí: M. Petružálek, Jaroš - Hejl, Podrazil. Vyloučení: 4:6. Bez využití. Diváci: 1261.
Jihlava - Poruba 2:4 (1:1, 1:0, 0:3)
Branky: 10. Anděl, 29. Čachotský z tr. střílení - 13. a 57. Zdeněk, 45. a 60. J. Káňa. Rozhodčí: Kostourek, J. Ondráček - Kotlík, Zídek. Vyloučení: 3:2. Bez využití. Diváci: 1301.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články