Hlavní obsah

Novým generálním manažerem Karlových Varů je majitel Holoubek

Karlovy Vary

Na pozici generálního manažera hokejistů Karlových Varů, které sestoupily z extraligy, střídá Miroslava Vaňka majitel klubu Karel Holoubek. Jde tak o další změnu po pádu Energie do první ligy po 20 letech. Na postu trenéra na začátku května nahradil Jana Tlačila Martin Pešout.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Karlovarští hokejisté, ilustrační snímek.

Článek

"Finanční situace v klubu je natolik závažná, že jsem se rozhodl převzít funkci generálního manažera. Doposud jsem činnost klubu z pozice majitele dozoroval, ale kvůli vzniklé situaci jsem se rozhodl převzít aktivně řízení klubu," řekl Holoubek klubovému webu.

"Mým úkolem je stabilizovat finanční situaci takovým způsobem, abychom úspěšně zvládli účast ve WSM Lize, a zabezpečit finančně také chod mládežnického hokeje," doplnil Holoubek.

Karlovy Vary po sestupu přišly o dlouhodobého generálního partnera a zásadní částku 15 milionů z klubového rozpočtu. S podporou Energie totiž skončila společnost Sokolovská uhelná.

Vaněk působil na pozici generálního manažera Karlových Varů od roku 1991. Byl tak v roce 1995 u postupu z třetí nejvyšší soutěže do první ligy, odkoupení licence na extraligu od Olomouce o dva roky později, zisku stříbra v roce 2008 i titulu o sezonu později.

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články