Hlavní obsah

Trenér Mach skončil v Ústí

Ústí nad Labem

Na střídačce prvoligových hokejistů Slovanu Ústí nad Labem skončil po domácí porážce s poslední Kadaní 1:3 trenér Miroslav Mach. „Kouč nás požádal o rozvázání smlouvy s ohledem na to, že má jinou nabídku. Jeho přání jsme akceptovali,“ uvedl jednatel klubu Vladimír Evan.

Foto: Josef Pešout, Právo

Trenér Miroslav Mach u hokejistů Ústí skončil.

Článek

„Víme, že trenér si odchod dlouho rozmýšlel. Naše spolupráce fungovala, třebaže letos to není po sportovní stránce optimální. Jméno klubu, který projevil zájem o jeho práci, nemůžeme zatím sdělit. Nebylo by to fér vůči všem stranám," poznamenal ještě Evan.

„V Ústí jsem v různých trenérských pozicích strávil dvanáct let, z toho část u áčka. Nejvíce budu vzpomínat na souboje s Kladnem v play off a s Jihlavou v semifinále před dvěma lety," řekl Mach. „Chtěl bych poděkovat fanouškům, kteří při nás v minulých sezónách stáli, i když se nedařilo. Mrzí mě ale, že jsme nezvládli můj poslední zápas s Kadaní. Ze čtyř pětek hrála prakticky jen jedna. Takhle se nedá v první lize uspět. V tom je asi něco špatně. Mladí hráči nebojovali o sestavu. Pokud se chtějí prosadit, musí přidat," netajil Mach zklamání při loučení s ústeckým klubem.

U týmu zůstává dosavadní asistent Tomáš Mareš. „Složení trenérské dvojice hodláme vyřešit do sobotního zápasu ve Frýdku-Místku," dodal Evan.

Reklama

Související témata: