Hlavní obsah

Pod výhru Trenčína se ve slovenské lize podepsal třemi body Paroulek

Slovenská liga pokračovala v neděli 48. kolem, ve kterém žádný z favoritů nezaváhal. Liptovský Mikuláš si poradil s Kežmarokem 4:2. Slovan Bratislava vyhrál v Žilině 5:2, Nitra porazila Skalici na jejím ledě 4:2 a Poprad doma nestačil na Trenčín, kterému podlehl 2:3.

Článek

Ve slovenské nejvyšší soutěži nezaváhal druhý celek tabulky Slovan Bratislava, který si poradil s Žilinou na její půdě a vyhrál 5:2 a na vedoucí Košice ztrácí čtyři body. Překvapení se nezrodilo ani na ledě Liptovského Mikuláše, který předposlednímu Kežmaroku nedal šanci a porazil ho 4:2. Dvě asistence si v dresu vítězů připsal Čech Tomášek a branku zaznamenal Heš.

Trenčín zdolal v Popradě tamní celek 3:2 a velkou měrou se o to zasloužil Martin Paroulek, jenž si připsal tři kanadské body za gól a dvě asistence. Českým hráčům se dařilo i v zápase Skalice - Nitra, který vyhrál hostující tým 4:2 a pomohly mu k tomu i dva body Podstaveka a dva Výborného.

Slovenská hokejová liga - 48. kolo:
Liptovský Mikuláš - Kežmarok 4:2 (za domácí Tomášek 0+2, Heš 1+0), Poprad - Trenčín 2:3 (Kasík 0+1 - Paroulek 1+2), Skalica - Nitra 2:4 (za hosty Podstavek 1+1, Výborný 0+2), Žilina - Slovan Bratislava 2:5 (za domácí Turoň 0+1).
Německá hokejová liga - 44. kolo:
Hamburk - Hannover 9:3, Wolfsburg - Augsburg 4:5, Frankfurt - Mannheim 3:5, Ingolstadt - Straubing 1:3, Iserlohn - Krefeld 5:8, Kassel - Duisburg 2:5 (za hosty Sup 2+1, Alinč 0+1).

Reklama

Související témata: