Hlavní obsah

Do Sparty se vrátil po šesti letech a na kluky řval anglicky

Praha

Už jim to začalo. Hokejisté Sparty vyjeli poprvé na led. A musí si zvykat na to, že s trenérem teď musí komunikovat anglicky. „Uwe Krupp je pohodový chlapík. Ví, co chce. Angličtina určitě překážkou nebude,“ řekl po tréninku brankář Matěj Machovský. Obránce Jan Košťálek, který se do Sparty vrátil po šesti letech v zámoří, je za angličtinu rád. „I na kluky jsem dneska řval anglicky, než si člověk přivykne na češtinu.“ Co od třiadvacetiletého beka může Sparta očekávat a co mu dala zámořská mise, o tom naše video.

Sparta zahájila přípravu na ledě. Obránce Jan Košťálek řval na spoluhráče anglicky.Video: Sport.cz

 
Článek

Po příchodu Jana Košťálka nastal přetlak ve sparťanské defenzivě. Vedení pražského klubu jí vyřešilo uvolněním dalšího obránce. Před třemi týdny opustil tým Jan Švrček, teď k němu přibyl i Richard Nedomlel. Sparta se s ním domluvila na ukončení smlouvy a Nedomlel mohl zamířit na zkoušku do Hradce Králové.

"Jestli už je kádr kompletní? Je to vždy nějaký proces. Ti, co byli dnes na ledě, odvedli dobrou práci. Půjdeme ale týden za týdnem, zanedlouho nám do toho začnou přípravné zápasy a my si budeme vše pečlivě vyhodnocovat," vysvětlil trenér Uwe Krupp.

Reklama

Související témata:
  Pardubice - Třinec dnes 18 : 00
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec