Hlavní obsah

Odložený zápas extraligy Olomouc - Vary se bude hrát až v únoru

Praha

Odložený zápas 27. kola hokejové extraligy mezi Olomoucí a Karlovými Vary se bude hrát až v úterý 26. února. Podle původního rozpisu se měl duel uskutečnit dnes, kvůli poruše chladícího zařízení v hale Hanáků musel být ale zrušen.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Zleva brankář Libor Kašík s Michalem Gulašim z Brna a Vilém Burian z Olomouce v duelu 16. kola extraligy. Ilustrační snímek.

Článek

O novém termínu zápasu informovali na svém oficiálním webu zástupci Karlových Varů. Oba týmy si tak protáhly reprezentační přestávku, Olomouc vstoupí do druhé poloviny základní části extraligy v pátek na ledě Třince, Západočeši ve stejný den přivítají Mladou Boleslav.

Hokejisté Olomouce momentálně stále trénují mimo svůj stadion a zástupci klubu zajišťují opravu kompresoru ve strojovně. "V Nizozemí klubové auto naložilo náhradní díl, který by měl dorazit do Olomouce. Jestli nevzniknou žádné větší komplikace, servisní firma přislíbila, že udělá vše pro to, aby byl kompresor co nejdříve spuštěn, a tím se znovu začalo mrazit," uvedl klub na webu.

V ideálním případě by ledová plocha měla být připravena v pátek. "Zápas s Kometou Brno by tedy měl být odehrán v původním termínu 26. prosince," poukázali Hanáci na nejbližší domácí utkání, které tým čeká o vánočních svátcích.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice