Hlavní obsah

Kurkův hit? Zalítal jsem si. Doufám, že budu v highlightu, usmíval se liberecký útočník

Mladá Boleslav

Na mladoboleslavském ledě sice znovu nebodoval, přesto bylo jeho jméno po čtvrté čtvrtfinálové bitvě omíláno. Liberecký útočník Libor Hudáček se v závěru druhé třetiny po ukázkovém bodyčeku obránce Jiřího Kurky ocitl na chvíli ve vzduchu a po dopadu skončil v kotrmelcích.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Martin Látal (vpravo) z Mladé Boleslavi a Libor Hudáček z Liberce.

Článek

„Byly to krásné dvě tři sekundy. Zalítal jsem si," usmíval se slovenský hokejista po parádním hitu, za který domácí bek sklidil bouřlivý aplaus vyprodaných ochozů.

„Naštvaný jsem byl možná tak jednu sekundu, když mě zabolel kříž, ale pak v pohodě, Je to play off a s tím se musí počítat. Trefil mě pěkně, klobouk dolů. Doufám, že budu v highlightu," usmíval se Hudáček.

Foto: Radek Petrášek, ČTK

Hráči Liberce (zleva) Ladislav Šmíd, brankář Roman Will a Tomáš Hanousek a Michal Vondrka z Mladé Boleslavi.

Náladu měl velmi dobrou. Bílí Tygři po velkém boji urvali ve městě automobilů těsnou výhru 3:2 a k postupu do semifinále play off jim chybí už jen jeden krok. „Hráli jsme podle mě vynikající zápas a na ledě dominovali. Soupeř měl jedno dvě střídání během třetiny, kdy nás zavřel, ale při hře pět na pět jsme byli suverénně lepší. Věděli jsme, že máme navrch. Byla jen otázka času, kdy to tam padne," připomněl osmadvacetiletý forvard napínavou koncovku, v níž hosté během 45 sekund odskočili na klíčový dvoubrankový rozdíl.

„Soupeři to určitě vzalo hodně energie. Tohle jsme potřebovali. Oni museli, my naopak bránili a vyhazovali puky," dodal spokojeně Hudáček.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články