Hlavní obsah

Legendární hokejový útočník Plekanec podepsal s Kometou novou roční smlouvu

Senzační zpráva pro hokejové Brno. Dres Komety bude v následující sezoně oblékat legendární útočník Tomáš Plekanec. Ten podepsal s klubem novou roční smlouvu. Modrobílý dres oblékal i v minulé sezoně, kdy nastoupil do šestnácti zápasů základní části. Poté odešel do mateřského Kladna, se kterým vybojoval postup do nejvyšší soutěže. Informaci zveřejnily internetové stránky Komety.

Foto: hc-kometa.cz

Nová posila brněnských hokejistů. Kometě se na rok upsal útočník Tomáš Plekanec.

Článek

„V první řadě rozhodl zájem Brna a zájem Komety. V loňské sezóně jsem zde strávil měsíc, věděl jsem tedy, do čeho jdu, jak organizace funguje, jaká je kabina. V Kometě je velká šance hrát o titul, zároveň je zde několik mladých hráčů, kteří jsou kvalitní, rád je budu sledovat a rád bych jim pomohl během sezóny v jejich hokejovém růstu," přeje si po svém příchodu Tomáš Plekanec.

„Jsem samozřejmě rád, že z nabídek, které Tomáš měl, se rozhodl pro Kometu. Věděl, do čeho jde, už tady byl s námi v uplynulé sezóně. Jen je škoda, že s námi nemohl absolvovat play-off, ale to už je pryč a nedá se s tím nic dělat. Věřím, že Tomáš bude vzorem pro naše mladé hráče, že jim má co dát a bude jim předávat zkušenosti. Je to kvalitní centr a díky jeho obrovským zkušenostem a bohaté kariéře nás posouvá jako tým zase o kus výš," říká majitel Komety Libor Zábranský.

Reklama