Hlavní obsah

Útočník Melenovský se upsal Varům na tři sezóny

KARLOVY VARY

Útočník Marek Melenovský podepsal s extraligovým týmem Karlových Varů tříletou smlouvu. Třicetiletý hokejista přestoupil na západ Čech v tomto týdnu ze Zlína a v nadcházející sezóně by se měl stát největší posilou Energie. Klub o tom informoval na svých internetových stránkách.

Článek

"Marek Melenovský je hráč, který vysloveně zapadá do filozofie týmu v Karlových Varech jak povahově, tak svým stylem hry. Pan Venera (trenér) hráče velice dobře zná a bylo jeho přáním získat ho do týmu," uvedl generální manažer Miroslav Vaněk.

Sedmý celek základní části uplynulé extraligové sezóny jednal se Zlínem i Melenovským delší dobu, ale vše bylo dotaženo až nyní. "Ve chvíli, kdy Zlín začal uvažovat o angažování Balaštíka, nastala možnost, že bude Marek Melenovský uvolněn. Po zhruba měsíčním vyjednávání jsme se domluvili na nové tříleté smlouvě od 1. června 2007," řekl Vaněk, podle něhož hráč upřednostnil Karlovy Vary před dvěma dalšími nabídkami.

Jihlavský odchovanec opustil Zlín po dvou letech. V uplynulém ročníku nasbíral v 48 utkáních 19 bodů za 12 branek a sedm asistencí. V pěti zápasech play-off nebodoval. Celkem v nejvyšší soutěži odehrál útočník, který působil také v Jihlavě, Havířově, Vítkovicích či Znojmu, 616 utkání a připsal si 305 bodů za 138 tref a 167 přihrávek.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.