Hlavní obsah

Jágr se zranil! Mé tělo začíná zlobit, přiznává

Praha
Aktualizováno

Když přijel s Kladnem do Třince, Mladé Boleslavi, Hradce Králové, Vítkovic i na pražskou Spartu, všude tam bylo, hlavně kvůli němu, vyprodáno. Nejinak tomu bude i v neděli v Olomouci. Jenže pozor. Není vůbec jisté, že sedmačtyřicetiletý hokejový útočník a majitel Rytířů Jaromír Jágr vyjede na Hané na led. V pátek ke konci domácího zápasu se Zlínem (1:0) se totiž zranil.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jaromír Jágr. Bude v neděli hrát?

Článek

„Info pro moje fanoušky - včera v zápase proti Zlínu jsem se ke konci zápasu zranil. Dnes jsem trénink s týmem vynechal, a jestli nastoupím k zítřejšímu zápasu, se rozhodnu těsně před utkáním," napsal Jágr v sobotu na svém Instagramu.

„Mé tělo začíná zlobit," zakončil pak svůj příspěvek.

Se zdravotními problémy se Jágr potýkal už v přípravných zápasech na sezonu, úvodní dva soutěžní zápasy v Třinci a proti Hradci Králové musel vynechat. Od té doby ale nechyběl v žádném ze šestnácti utkání.

Pro Kladno by absence jeho nejproduktivnějšího útočníka (8 gólů a 6 asistencí), byla velkou ztrátou. Jágr už dopředu avizoval, že páteční duel se Zlínem a ten nedělní v Olomouci, tedy se soupeři pohybujícími se v extraligové tabulce blízko Rytířů, jsou pro Středočechy velmi důležité.

Představí se nakonec na ledě Kohoutů?

Reklama

Související témata: