Hlavní obsah

Litvínov dostal pokutu za Jarůškovy výroky k rozhodčím, platit budou i Rytíři

Praha

Hokejový klub Verva Litvínov dostal od ředitele extraligy Josefa Řezníčka pokutu 10 000 korun za výroky útočníka Richarda Jarůška na adresu rozhodčích po sobotním zápase proti Spartě pod širým nebem v Drážďanech. Stejnou pokutu obdrželi Rytíři Kladno, protože útočník Petr Vampola nastoupil v neděli na ledě Pardubic bez jmenovky na dresu už potřetí v sezoně, zatímco výjimka platí jen na dvě utkání.

Foto: Ondřej Hájek, ČTK

Richard Jarůšek z Litvínova

Článek

Jarůšek si po porážce 2:3 se Spartou stěžoval, že na něj rozhodčí v 34. minutě neodpískali faul. "Asi jsem tam narazil na horní tyč podle názoru rozhodčích sám... Dal jsem to při nájezdu do tyčky, připravoval jsem se na dorážku, ale najednou přišla hrazda a skončil jsem na tyčce já sám. Myslím si, že měl následovat minimálně menší trest, ale rozhodčí mlčel. Nechápu to," řekl Jarůšek po utkání na fotbalovém stadionu Dynama Drážďany, které se hrálo před rekordní extraligovou návštěvou 32 009 diváků.

Duel řídili jako hlavní sudí Pavel Hodek a Robin Šír. Řezníček si podle tiskové zprávy vyžádal i stanovisko komise rozhodčích, která dospěla k závěru, že sudí postupovali při posouzení zákroku správně.

Foto: Vít Šimánek, ČTK

Petr Vampola z Kladna (vlevo) se raduje z gólu. Vpravo je spoluhráč Jakub Strnad.

Vampola se stal druhým hráčem Kladna, který nastoupil bez jmenovky třikrát v sezoně, takže klub musel zaplatit pokutu. V polovině listopadu se to nováčkovi extraligy stalo v případě útočníka Vítězslava Bílka.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články