Hlavní obsah

Štěpánek bude v Třinci chytat do konce sezony

Hokejový brankář Jakub Štěpánek uspěl na zkoušce v extraligovém Třinci a domluvil se s úřadujícím mistrem na další spolupráci do konce sezony. Oceláři o tom informovali na sociálních sítích.

Foto: Melanie Duchene, ČTK/AP

Třinecký brankář Jakub Štěpánek kryje akci čtvrtfinálového soupeře z Ufy.

Článek

Třiatřicetiletý Štěpánek přišel do Třince na začátku prosince jako náhrada za Patrika Bartošáka, který v klubu předčasně skončil. Původně se domluvil na smlouvě do 15. ledna, která byla nyní prodloužena.

Ještě po nedělním zápase proti Olomouci přitom Štěpánek uvedl, že netuší, zda bude v Třinci dál chytat. "Ještě jsme se o tom nebavili. Nebyl čas. Byli jsme pryč (na Spenglerově poháru). Teď jsme zase měli dva zápasy venku. Uvidíme," řekl mistr světa z roku 2010.

Odchovanec Vsetína, který začal sezonu v Pardubicích, odchytal za Třinec v extralize čtyři zápasy s bilancí dvou výher a dvou porážek. Dosáhl úspěšnosti zásahů 93,1 procenta a gólový průměr stlačil na 1,93 inkasovaných branek na zápas. Nastoupil i v partnerském klubu Ocelářů v prvoligovém Frýdku-Místku, kde pustil jen dvě branky ve dvou zápasech.

Reklama

Související témata: