Hlavní obsah

Vítkovice během pár dní získaly už druhého hráče Komety

V úterý získali z Komety útočníka Jana Hrušku na hostování do konce sezony, o tři dny později hlásí hokejové Vítkovice další posilu z brněnské adresy. Do ostravského klubu míří devětadvacetiletý forvard Martin Dočekal, který tak v probíhající sezoně obleče dres už třetího extraligového celku.

Foto: Michal Kamaryt, ČTK

Martin Dočekal (vpravo) odchází z Komety do Vítkovic.

Článek

Dočekal začínal ročník na hostování ve Spartě, v listopadu se ale vrátil do Komety, která jej nyní pouští do Vítkovic. Ty na něj můžou po skončení sezony můžou uplatnit opci.

„Jednání mezi mnou a majitelem Komety Brno Liborem Zábranským jsme rychle dotáhli do úspěšného konce a získali jsme tak do naší ofenzivy Martina Dočekala, o kterém jsme přesvědčeni, že díky svým fyzickým dispozicím i zkušenostem bude pro náš boj o záchranu přínosem," pochvaluje si šéf Vítkovic Aleš Pavlík s tím, že Dočekal bude připraven nastoupit už v pátečním utkání proti Hradci Králové.

Třebíčský odchovanec Dočekal, který v letech 2017 a 2018 získal s Kometou mistrovský titul, odehrál v probíhající sezoně 25 utkání, v nichž vstřelil jeden gól a zaznamenal čtyři asistence.

Reklama

Související témata: