Hlavní obsah

Pardubický klub se fanouškům složil na vlak

PARDUBICE

Málo vídanou péči o fanoušky předvedli představitelé a hráči hokejistů Pardubic. Východočeský klub, který úvod sezóny kvůli rekonstrukci vlastní haly hraje prvních 11 kol extraligy jen venku, se složil pro fanoušky na vlastní vlak Dynamoexpres. S ním přijedou pardubičtí příznivci již na nedělní zápas se Slavií v Sazka Aréně.

Foto: www.hcpce.cz

Speciální vlak pro pardubické hokejové fanoušky Dynamoexpres

Článek

Veškeré náklady spojené s vypravením vlaku Dynamoexpres uhradili ze svých prostředků hráči, realizační tým a představitelé vedení klubu.

„Byli bychom rádi, aby naši příznivci využili této možnosti a vyjeli nás podpořit do Sazka Areny,“ říká na internetových stránkách klubu generální manažer Moelleru Zbyněk Kusý. „Podpory našich fanoušků si neskutečně vážíme a těšíme se všichni společně na utkání v Sazka Areně, kam vždy přijede velká spousta našich fanoušků. Náš klub je v těžké situaci, všichni věříme, že opět přijede velmi početný dav fanoušků pardubického hokeje nám pomoci v tomto náročném utkání.“

Spolupráce mezi pardubickým klubem a Českými drahami není ojedinělá. Speciální vlak s fanoušky východočechů vypravily dráhy už loni.

„Jsem rád, že spolupráce s pardubickým hokejem pokračuje dalším kolem a věřím, že fanoušci si i v této sezóně zachovají renomé pohodových lidí a ve vlaku bude dobrá nálada jako při minulých jízdách,“ uvedl Martin Štěpán z Českých drah.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice