Hlavní obsah

Plzeň si pojistila jeden ze svých stavebních kamenů

Praha

Původní smlouva mu měla skončit po probíhající sezoně, hokejový brankář Dominik Frodl se ale s předstihem dohodl s Plzní na prodloužení kontraktu o další rok. Třiadvacetiletý gólman tak bude v západočeské metropoli působit už třetí ročník v řadě. Indiáni o tom informovali na svých oficiálních stránkách.

Foto: Miroslav Chaloupka, ČTK

Brankář Dominik Frodl bude v Plzni působit i v příští sezoně.

Článek

„Jsme moc rádi, že Dominik Frodl bude v naší organizaci pokračovat i příští sezonu. Prodloužit jeho kontrakt s naším klubem bylo prioritou a my si moc ceníme, že si nás vybral, přestože byly ve hře zajímavé zahraniční nabídky," těší sportovního manažera Plzně Tomáše Vlasáka.

Člen širšího reprezentačního kádru reprezentace Frodl přišel do Plzně před minulou sezonou z prvoligové Slavie. Během svého angažmá v týmu Škodovky se dosud představil v 99 extraligových duelech, připsal si 11 čistých kont a jeho průměrná úspěšnost zákroků se drží téměř na 92 procent.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 

Indiáni, @frodlik pro vás má jeden důležitý vzkaz! 🔥 #hcskoda #hcplzen

Příspěvek sdílený HC Škoda Plzeň (@hcplzen),Úno 5, 2020 v 3:17 PST

„Dominik již druhou sezonu potvrzuje, že je jedním z našich stavebních kamenů, a rok od roku se jeho výkony zlepšují," prohlásil Vlasák.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice