Hlavní obsah

Toaletní papír na ledě a skandování: Deset, deset. Fanoušci Komety neunesli potupu

Praha

Zasypali ledovou plochu toaletním papírem. Těžko říct, proč si ho brali na extraligový zápas. Ale byli vzteky bez sebe. Fanoušci Komety Brno nemohli rozdýchat potupu, kdy jejich tým dostával v Karlových Varech nařezáno. A tak k tomu za stavu 0:7 přistoupili po svém. Svému týmu se dokonce vysmáli, když se přidali k domácím divákům a žádali, aby jejich miláčci dostali nařezáno ještě víc. Stadionem zněl pokřik: „Deset, deset!" na znamení toho, že by si Kometa zasloužila inkasovat ostudný debakl. Zápas nakonec skončil 9:1.

Foto: Slavomír Kubeš, ČTK

Kotel fanoušků Brna během utkání v Karlových Varech.

Článek
Fotogalerie

Když přijely Karlovy Vary do Brna naposledy na sklonku minulého roku, byla z toho velká sláva a Kometa sypala soupeři jednu branku za druhou. Výsledek 9:1 byl odrazem jednoznačné dominance. V pátek se ale na ledě soupeře nestačili divit, jelikož si týmy role prohodily a potupný debakl inkasovala právě Kometa.

„Nešlo nám nic, Energii naopak všechno. Zaslouženě nám oplatili porážku," hodnotil duel brněnský trenér Kamil Pokorný s tím, že jeho svěřencům se nedařilo proměňovat šance a naopak domácí byli hodně produktivní.

Nepomohlo ani střídání brankářů, kdy se po šesté trefě pakoval z branky zkušený Čiliak. Nastartovat tým nepomohli ani fanoušci. Ti nemohli rozdýchat potupnou prohru, za stavu 0:7 naházeli na led toaletní papír a vše podpořili skandováním: Deset, deset. Takový počet gólů v brance Komety si přáli domácí...

Reklama

Související témata: