Hlavní obsah

Honejsek podepsal ve Zlíně novou smlouvu

Zlín

Hokejový útočník Antonín Honejsek bude i nadále působit v extraligovém Zlíně. Lídr týmové produktivity podepsal s Berany novou smlouvu s platností do 30. dubna 2022.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Antonín Honejsek na tréninku české hokejové reprezentace.

Článek

"To je velmi pozitivní zpráva pro zlínský hokej. Počítáme s tím, že bude v dalších sezonách opět lídrem a tahounem mužstva. Hraje s velkou chutí a daří se mu," citoval web zlínského klubu Roberta Svobodu, hlavního trenéra a sportovního manažera Beranů.

Devětadvacetiletý odchovanec prostějovského hokeje se vrátil do Zlína v létě 2016 z Hradce Králové. V této sezoně odehrál za Berany 49 zápasů a zaznamenal 36 bodů za 12 gólů a 24 asistencí.

Foto: Jaroslav Ožana, ČTK

Zlínský útočník Antonín Honejsek.

"Osobně jsem spokojen se svou rolí v týmu. Přijal jsem pozici středního útočníka s tím, že budu spíše hledat nahrávkou spoluhráče než zakončovat. Na druhou stranu se snažím hrát poctivě do defenzivy a být celkově komplexnějším hokejistou," uvedl Honejsek.

V české extralize nastoupil během devíti sezon za týmy Zlína, Komety Brno a Hradce Králové k celkem 448 zápasům, ve kterých zaznamenal 237 bodů za 106 gólů a 131 asistencí. Z české extraligy má kompletní sadu medailí, zlato a stříbro vybojoval ve Zlíně, bronz přidal v Brně. V seniorské reprezentaci nastoupil ke dvěma zápasům.

Reklama

  Třinec - Pardubice zítra 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice