Hlavní obsah

Karlovarský kapitán Skuhravý rozvážel nejstarším spoluobčanům nákupy

Kapitán extraligových hokejistů Karlových Varů Václav Skuhravý s masérem mužstva Davidem Mercem pomohl v úterý nejstarším spoluobčanům s nákupy. Ve spolupráci s městem oba nakoupili a rozvezli zboží seniorům, kteří kvůli pandemii koronaviru nemohou vyrazit do obchodů sami.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Karlovarský útočník Václav Skuhravý (uprostřed) slaví se spoluhráči gól na ledě Mladé Boleslavi. Ilustrační foto.

Článek

Jednačtyřicetiletý Skuhravý, který před týdnem podepsal s vedením Energie novou roční smlouvu a v nadcházející sezoně může zaútočit na hranici 1000 odehraných zápasů v nejvyšší soutěži, převzal s Mercem nejprve pomůcky jako roušky a rukavice a také průkazku s vlastní jmenovkou.

Poté vyrazili za seniory, kteří si nákupy touto cestou objednali. Oba se vydali do obchodů, které si vybrali sami senioři a nakoupili jim podle seznamu.

Západočeši se tak připojili k dalším extraligovým klubům, jejichž hráči se zapojili do podobných aktivit ve snaze pomoci. "Víme, že v aktuální situaci, která není snadná, je třeba pomoci potřebným. Rádi pomůžeme starší generaci, která si teď nemůže dojít nakoupit. Není to pro nás žádný problém," uvedl Skuhravý pro klubový web.

Reklama

Související témata: