Hlavní obsah

Hokejový obránce Srdínko se vrací z Kladna do Slovanu Bratislava

KLADNO

Český hokejový obránce Jan Srdínko se vrací do Slovanu Bratislava. Čtyřiatřicetiletý bek přišel před začátkem sezóny do Kladna, které jej nyní uvolnilo zpět na hostování do kádru slovenského mistra.

Článek

"Slovan Bratislava usiloval o jeho návrat už dlouho, prakticky od chvíle, kdy k nám v létě přišel. Má tam opravdu velmi dobré jméno. A protože se mu u nás nedařilo tak, jak bychom si představovali nejen my, ale i on sám, uvolnili jsme ho," řekl generální manažer Kladna Otakar Černý klubovému webu.

Srdínko odehrál v letošní sezoně za Geus Okna kvůli zdravotním problémům jen dvanáct zápasů, v kterých nebodoval. Ze změny dresu si nedělal hlavu. "Takový je hokej, někdy to prostě nevyjde úplně podle představ. Nechytil jsem se, což ovlivnilo i zranění těsně před startem extraligy, které nabouralo úvod mojí sezóny," řekl Srdínko.

Zkušený obránce pomohl Slovanu v předešlých dvou sezonách k zisku mistrovského titulu. V létě podepsal v Kladně dvouletou smlouvu. "Snad se mi bude ve Slovanu dařit jako předtím a třeba se vrátím na příští sezónu do Kladna v lepší formě. I když tak daleko nekoukám, teď se budu soustředit na zbytek sezóny na Slovensku," uvedl Srdínko, který v dosavadní kariéře získal již devět mistrovských titulů.

Reklama

Související témata: