Hlavní obsah

Hokejisté Vítkovic nestačili na CSKA a v Herisau skončili druzí

HERISAU

Hokejisté Vítkovic obsadili na mezinárodním turnaji Trojka Energy ve švýcarském Herisau druhé místo. Ve finále podlehli CSKA Moskva vysoko 3:7. Ani potřetí v turnaji Vítkovice nezachytily nástup. Za 13 minut nabraly třígólové manko, ale tentokrát už ztrátu nedohnaly. Bez zdravotně indisponovaných Ujčíka, Kvapila, Barinky a Trnky výběr asistenta Kamila Konečného pykal za individuální chyby a ruský celek na ledě kraloval.

Foto: www.khl.ru

Hokejisté CSKA Moskva vyhráli turnaj v Herisau

Článek

V druhé třetině sice dovolil soupeři snížit na 3:2, ale drama okamžitě odmítl dvěma dalšími trefami. Na začátku třetí části to po dvou slepených gólech CSKA už vypadalo na debakl Ostravanů, ale dvanáctý tým KHL se s výrazným vedením spokojil a jeho brankostroj ustal.

Vítkovice navíc v průběhu druhé dvacetiminutovky přišly i o zraněného beka Sičáka, který musel odstoupit po jednom ze soubojů. Vedle trofeje za druhé místo si tak Ostravané domů vezou i několik nových marodů.

Finále mezinárodního turnaje Trojka Energy ve švýcarském Herisau:
Vítkovice Steel - CSKA Moskva 3:7 (0:3, 2:2, 1:2)
Branky: 27. Kolouch, 28. Treille, 56. Štefanka - 2. a 32. Pikkarainen, 13. a 42. Dimitrakos, 12. Paršin, 35. Hartigan, 41. Filatov.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín