Hlavní obsah

Zlín si odložil z preventivních důvodů sobotní duel s Plzní

Zlín

Hokejisté Zlína si odložili sobotní předehrávku 11. kola proti Plzni, a to z preventivních důvodů kvůli výskytu příznaků nachlazení u několika hráčů. Duel se vrací na původně stanovený termín v neděli 18. října od 15:30. Klub o tom informoval v tiskové zprávě.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Zleva David Nosek ze Zlína a Zdeněk Okál ze Zlína se radují z gólu. Ilustrační foto.

Článek

"Klub postupuje dle doporučení lékařů a Krajské hygienické stanice Zlínského kraje. Informace ohledně dalšího postupu klub zveřejní na svých webových stránkách, do té doby se nebude více vyjadřovat," uvedli zástupci Beranů na svých internetových stránkách.

Na sobotní předehrávce se kluby původně domluvily díky uvolněným termínům. Zlín přišel kvůli karanténě Mladé Boleslavi o páteční utkání na ledě Bruslařského klubu a další duel má mít na programu v úterý doma proti Kometě Brno.

Plzni kvůli nákaze koronavirem v týmu soupeřů odpadl páteční duel v Třinci i nedělní doma proti Karlovým Varům. Na neděli se místo toho dohodli Indiáni s Vítkovicemi na předehrávce 9. kola v Ostravě.

V karanténě jsou v současné době také hokejisté Hradce Králové, Pardubic a Litvínova. Dnešní 6. kolo extraligy proto nabídne jen duely České Budějovice - Vítkovice a Sparta - Liberec. V neděli se budou hrát vedle předehrávky Vítkovic s Plzní už jen dva zápasy sedmého dějství Liberec - České Budějovice a Olomouc - Sparta.

Všechna utkání, která se neuskuteční v řádném hracím termínu, se musejí dohrát nejpozději do 40 dnů. Jinak budou zápasy považovány za nesehrané a o jejich výsledcích rozhodne sportovně-technická komise ČSLH.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín