Hlavní obsah

Karlovy Vary potřebují k jistotě desítky urvat ještě bod

Martin KézrPrávo

Účast v předkole play off zatím hokejisté Karlových Varů slavit nemohou. Po prohraných nájezdech se Zlínem chybí předloňskému mistru k jistotě umístění v desítce ještě bod. Petrem Kumstátem dvě bleskově využité přesilovky sice přinesly Varům slibné vedení, Zlín ale vyrovnal a v páté sérii nájezdů slavil výhru.

Foto: Petr Horník, Právo

Brankář Karlových Varů Lukáš Mensator

Článek
Fotogalerie

„Chtěli jsme mít už klid, jenže zase jsme ztratili doma zápas. Nechci vypadat jako věštec, ale už když jsem si před ním šel lehnout, napadlo mě, že dojde na nájezdy. Byl jsem nahecovaný a čtyři chytil, Leška to na mě ale bohužel umí,“ litoval Lukáš Mensator, jenž předvedl 37 úspěšných zásahů.

„Byli jsme hodně blízko, nebýt ale skvěle chytajícího brankáře, tak se neuhrálo vůbec nic,“ přiznal autor obou karlovarských gólů. „Na tabuli jsem si všiml, jak se hraje jinde a bylo jasné, co potřebujeme. S Kometou máme lepší vzájemná utkání, ale i když ji teď potkal sešup, nemůžeme spoléhat, že se už nezvedne. Bod musíme urvat buď v pátek v Budějovicích, nebo v neděli doma se Spartou,“ prohlásil Mensator.

Reklama

Související témata: