Hlavní obsah

Ocenění kvalitní práce. Mladá Boleslav prodloužila smlouvy trenérům Rulíkovi s Paterou

Praha

Musejí být spokojení, vždyť v extraligové tabulce se nacházejí na druhém místě hned za vedoucí Spartou, na kterou ztrácejí pouhé dva body a mají zápas k dobru. Vedení hokejové Mladé Boleslavi ocenilo práci svých trenérů Radima Rulíka s Pavlem Paterou, se kterými podepsalo nové dvouleté smlouvy. To platí i v případě kondičního kouče Ondřeje Ježka.

Foto: David Taneček, ČTK

Trenér Radim Rulík na střídačce Mladé Boleslavi.

Článek

„Jsme rádi, že jsme se dohodli na dalším pokračování spolupráce," uvedl pro stránky klubu jeho generální manažer Jan Tůma.

Rulík s Paterou přišli do Mladé Boleslavi v říjnu 2018 jako asistenti Miloslava Hořavy, který nahradil odvolaného Vladimíra Kýhose. Po této sezoně však Hořava v klubu skončil a Rulík s Paterou začali střídačce šéfovat. V uplynulém ročníku dovedli Bruslařský klub čtvrtým místem po základní části do play off, to se ale kvůli koronavirové pandemii nedohrálo.

„Cílem bylo pokračovat v nastaveném trendu a samozřejmě udržet oba trenéry v Mladé Boleslavi. Z naší strany nebylo na co čekat a jsem moc rád, že Radim Rulík i Pavel Patera to cítili stejně, a že na podmínkách jsme se domluvili relativně rychle," těší Tůmu prodloužení smluv s oběma trenéry.

„Ondra Ježek s oběma hlavními trenéry vytvořil skvěle fungující tým. I z jeho rozhodnutí u nás nadále působit máme radost," dodal Tůma.

Reklama

Související témata: