Hlavní obsah

Jágr skládá tým na extraligu! Počítat může s dalšími třemi hráči

Praha

Další tři hráče, kteří mu letos po roční pauze pomohli k návratu do extraligy, si pojistilo hokejové Kladno. Hrající majitel Rytířů Jaromír Jágr se na nových kontraktech domluvil s obránci Martinem Keharem a Jakubem Suchánkem, stejně jako s útočníkem Jakubem Hajným.

Foto: Rytíři Kladno

Martin Kehar bude pokračovat v Kladně.

Článek

Šestadvacetiletý Kehar bude v Kladně působit už osmou sezonu v řadě. „Jsem na Kladně hrozně rád a mám velkou radost, že tu budu pokračovat. Hodně na sobě pracuji, abych si zasloužil tu být. Také jsem si ulevil, když konečně vím, jak to se mnou bude v další sezoně. Moc se na extraligu těším," uvedl pro oficiální stránky Rytířů jejich služebně nejstarší hráč.

Suchánek do Kladna zamířil v průběhu uplynulé sezony a stal se jednou z důležitých postav obranných řad, které přispěly k postupu. Nejen proto, že v šestém finálovém utkání play off první ligy s Jihlavou vstřelil vítězný gól.

„Pokračovat v Kladně pro mě byla priorita, jsem tu moc spokojený a už se těším, až od nové sezony poznám i kladenské fanoušky, snad to situace dovolí a oni se budou moci vrátit na stadiony," prohlásil šestatřicetiletý táborský rodák.

Kladenská soupiska pro příští sezonu tak aktuálně čítá 17 hráčů. Již dříve bylo jasno o setrvání devíti hráčů z týmu, který vyhrál první ligu. Vedle Jaromíra Jágra a další hvězdy s řadou zkušeností z NHL Tomáše Plekance tu jsou také útočníci Ondřej Machala, Nicolas Hlava, Tomáš Pitule, Antonín Melka, Vítězslav Bílek, Matyáš Šapovaliv, Adam Kubík, Matyáš Filip a Marek Račuk a obránce Jiří Ticháček. Posilami jsou zadák Marek Baránek a forvard Matěj Beran.

Rytíře naopak opouští Američan Luc Snuggerud, který se vrací do mezinárodní ICEHL. Ne však do Innsbrucku, ze kterého na Kladno přišel, nastupovat nově bude za slovenský IClinic Bratislava Capitals.

Reklama

Související témata: