Hlavní obsah

Kladnu vypomůže obránce Pohl ze Sokolova

Kladno

Obránce Jan Pohl z prvoligového Sokolova vypomůže na střídavý start hokejistům extraligového Kladna. Třicetiletý odchovanec Kolína dosud v nejvyšší soutěži sehrál dva zápasy, shodně jednou nastoupil za Spartu v minulých dvou sezonách.

Foto: Vladimír Pryček, ČTK

Kladenští hokejisté (zleva) Matěj Beran, Tomáš Pitule a Ondřej Bláha se radují z gólu.

Článek

"Je to zkušený bek, který nám vypomůže na tento víkend, kdy hrajeme v pátek s Libercem a v neděli v Litvínově. Poté, co nám někteří obránci dočasně vypadli, jsme museli zareagovat a rozhodli se právě pro něj," řekl klubovému webu trenér a sportovní manažer Rytířů David Čermák.

Pohl si v této sezoně v barvách Sokolova připsal ve 14 zápasech 12 bodů za čtyři branky a osm asistencí. "V první lize sestupuje až pět týmů a hraje se tam o hodně, ale Sokolov má tento víkend volno, i díky tomu nám Honzu uvolnili. Odehraje nadcházející dva zápasy za Kladno a pak uvidíme, jak to s ním bude dál," doplnil Čermák.

Ve dvou extraligových duelech Pohl nebodoval. V první lize hrál i za Třebíč, Havlíčkův Brod, Slavii a Jihlavu a v 295 duelech zaznamenal 186 bodů (47+139). V sezoně 2017/18 hrál také mezinárodní rakouskou ligu EBEL za Znojmo.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 15 : 00
20240420T15 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články