Hlavní obsah

Kouč hradeckých hokejistů Draisaitl prodloužil smlouvu o dva roky

Hradec Králové

Německý trenér Peter Draisaitl dál povede hokejisty Mountfieldu Hradec Králové. Osmačtyřicetiletý český rodák podepsal s klubem smlouvu na další dva roky. Uvedl to klubový web.

Foto: mountfieldhk.cz/Stanislav Souček

Peter Draisaitl na střídačce hradeckého Mountfieldu.

Článek

"Jsme rádi, že po poměrně dlouhém jednání došlo k dohodě, jelikož Petr je důležitý článek v koncepci, sportovní a obchodní strategii našeho klubu, kterou jsme si nastavili a prozatím úspěšně plníme," řekl generální manažer Aleš Kmoníček na klubovém webu. "Mužstvo detailně zná a má s ním velkou chuť pracovat i v nadcházejícím období. V Hradci Králové je spokojený, což mělo velký vliv na jeho rozhodování."

Hradec Králové je aktuálně v tabulce čtvrtý a bojuje o přímou účast ve čtvrtfinále. "Nyní se budeme soustředit na splnění cíle, kterým je umístění klubu do čtvrtého místa po základní části a co nejkvalitnější odehrání play off. Zároveň jsme začali pracovat na vhodném doplnění kádru pro další sezonu," dodal Kmoníček.

Drasaitl, bývalý útočník a německý reprezentant, přišel po trenérských angažmá v Oberhausenu, Fischtownu, Straubingu, Řeznu, Duisburgu, Ravensburgu a Norimberku v roce 2012 do Českých Budějovic. S HC Mountfield postoupil do předkola play off, kde vypadl s Vítkovicemi. Zůstal i poté, co se klub loni přesunul do Hradce Králové.

Reklama

Související témata:
  3 : 0 Pardubice - Třinec 3 : 0 dohráno
20240424T18 : 00:00+0200
Pardubice vs. Třinec
Pardubice vs. Třinec
Pardubice
Třinec