Hlavní obsah

Stydíme se, omlouváme se. Brněnští hokejisté si po další ostudě sypou popel na hlavu

Po sedmigólovém přídělu na Spartě přišel další výbuch v Třinci, kde hokejisté Komety Brno prohráli 2:10. Brňané si sice pojistili přímou účast v play off, ale roztrpčeným fanouškům měli po dalším ostudném výsledku na ledě soupeře co vysvětlovat. Na klubových stránkách se také hráči i trenéři náležitě káli.

Foto: hc-kometa.cz

Vladimír Kýhos se fanouškům po debaklu v Třinci omlouval.

Článek

„Mrzí nás to. Za to, co jsme na posledních dvou výjezdech předvedli, bychom se chtěli fanouškům omluvit. Nedá se to vysvětlit. Jednou se to stát může, můžete mít den blbec. Ale nám se to stalo podruhé. A to je neomluvitelné. Pořešili jsme si to v kabině a za sebe můžu říct, že se to nebude opakovat," sliboval příznivcům kapitán Leoš Čermák.

Chtěl by, aby se tým hlavně vrátil na vítěznou vlnu a dobře se nachytal na boje v play off. Dva výprasky prý mohou být před rozhodující fází sezóny i prospěšné. „Možná je dobře, že jsme dostali takové dvě facky, že se probereme. Oba zápasy byly podobné. Dostali jsme rychlé góly a pak jsme se sesypali," pokračoval zkušený hokejista.

V Třinci se to prostě stalo

Trenér Komety Vladimír Kýhos vidí příčiny debaklů v absenci bojovnosti, jistému pocitu uspokojení a také v síle soupeřů. Třinec a Sparta hrají momentálně ve velké pohodě a zbytek konkurence válcují.

„Fanouškům bychom se chtěli samozřejmě omluvit, aby na nás nezanevřeli, aby stránku s těmito dvěma nepovedenými zápasy přeskočili a nalistovali tu, kde máme 85 bodů, což je po návratu do extraligy nejvíce. Jsme ve čtvrtfinále play off. Přál bych si, aby si to lidi začali užívat. V Třinci se to prostě stalo, stydíme se za to," uvedl kouč.

Alespoň částečně budou moct brněnští hokejisté odčinit ostudný propadák už v úterý před vlastními fanoušky proti Kladnu.

Reklama

  2 : 0 Třinec - České Budějovice 2 : 0 dohráno
20240328T17 : 00:00+0100
Třinec vs. České Budějovice
Třinec vs. České Budějovice
Třinec
České Budějovice