Hlavní obsah

FANTASY: Pro 8. kolo jsme zvolili kapitánem sparťana Klimka

fantasy

Pátečními zápasy mezi Litvínovem a Mladou Boleslaví a Plzní se Slavií startuje další kolo Fantasy extraligy. Pouze dva týmy ze špice tabulky sehrají v tomto kole dvě utkání, a sice Litvínov a Sparta. Vedoucí Třinec má v pátek volno. Oceláři se utkají až v neděli s Libercem. Z toho důvodu jsme Irgla ani žádného z jeho spoluhráčů do našeho týmu nezařadili.

Branku našeho týmu bude hájit Pavel Francouz, spoléháme i na hráče Sparty a Hradce.

Článek

Kapitánem našeho Fantasy týmu jsme zvolili Lukáše Klimka. Sparťanský útočník se spolu s Petrem Tonem a lídrem Ocelářů Zbyňkem Irglem nachází na třetím místě v tabulce střelců. Všichni jmenovaní dosud zaznamenali již devět gólů. Sparta v minulém zápase vyhrála v Mladé Boleslavi 6:3. Klimek sice v tomto utkání vyšel na rozdíl od svého spoluhráče Roberta Saboliče (dosáhl na hattrick) střelecky naprázdno, ale na šesti brankách Pražanů se podílel třemi asistencemi. Holešovický klub se v pátek střetne s Karlovými Vary. V neděli se utká v pražském derby se Slavií.

Naši branku bude hájit FrancouzDo svatyně našeho Fantasy týmu jsme postavili Pavla Francouze. Litvínov v neděli ovládl duel s Třincem. Hráči Very porazili Oceláře již podruhé v letošní sezóně, a to i díky skvělému Francouzovi, který pochytal 42 ze 43 střel. Litvínov zvítězil 4:1. Jakoby Vervu vítězství nad lídrem extraligy až příliš ukonejšilo. O dva dny později sice vedla po deseti minutách na Slavii 3:0, ale nakonec prohrála 3:6. Francouz poprvé v letošní sezóně inkasoval více než čtyři góly, což mu pokazilo jinak výborné statistiky.

Ručinský a spol. chtějí výpadek odčinit v pátek vítězstvím nad Mladou Boleslaví a opět naskočit na vítěznou vlnu.

Východočeské derby ovládne HradecNejsledovanějším pátečním duelem bude bezpochyby utkání mezi Pardubicemi a Hradcem Králové. V souboji dvou nesmiřitelných rivalů jsme se rozhodli vsadit na hokejisty Mountfieldu, a to konkrétně na Jaroslava Kudrnu, Tomáše Mertla a obránce Martina Pláňka. Souboj mezi největšími východočeskými městy by mohl přinést brankové hody a členové elitního útoku Hradce by do něj měli přispět velkou měrou.

Reklama

Související témata: