Hlavní obsah

Olomouc reaguje na zranění Konráda, na soupisku zapsala trenéra brankářů

Praha

V uplynulé sezóně pomohl olomouckým hokejistům úspěšně zvládnout baráž a udržet Hanáky v nejvyšší soutěži, pak se ale kvůli přetrvávajícím zdravotním problémům rozhodl aktivní kariéru ukončit. Brankář Jiří Trvaj přesedlal na trenérskou dráhu a u Kohoutů působí jako trenér gólmanů. Jenže v pondělí byl jednačtyřicetiletý rodák z Havířova na hráčskou soupisku opět dopsán!

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Jiří Trvaj v brance Olomouce na snímku z roku 2014.

Článek

Není však pravděpodobné, že by se Trvaj objevil i v soutěžním zápase. Olomouc pouze zareagovala na nucenou pauzu své gólmanské jedničky Branislava Konráda, který si v pátečním extraligovém zápase v Hradci Králové poranil žebra.

„Jirka byl na soupisku dopsán jen pro případ, že by se Braňovi Konrádovi zranění protáhlo," řekl pro Olomoucký deník kouč Kohoutů Zdeněk Venera.

Kondrád by se ale na led měl vrátit už tento týden, při jeho absenci dostal příležitost Tomáš Vošvrda, jenž se v neděli blýskl vychytanou nulou proti Mladé Boleslavi. Záda mu kryje devatenáctiletý Jakub Urbisch.

Tři hráče pak v poslední lednový den, kterým skončila možnost přestupů, zapsala extraligová Plzeň. Formou střídavých startů může využít z prvoligové Slavie brankáře Alexandra Hyláka a útočníka Nathana Robinsona. Na soupisku Západočechů přibyl i obránce druholigových Klatov Michal Špaček.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice