Hlavní obsah

On-line: Kompletní 52. kolo hokejové extraligy

PRAHA

Sparta, Třinec a Pardubice. Tři kandidáti se ve čtvrtečním závěrečném 52. kole hokejové extraligy budou na dálku prát o zbývající dvě místa do play-off. Oceláři a Pražané mají vše ve svých rukou, k jistotě postupu jim stačí bod. Východočeši jako úřadující mistr musejí kromě povinné výhry čekat na zaváhání jednoho ze soupeřů. Všechna utkání můžete sledovat na Sport.cz on-line.

Článek

Případný shodný bodový zisk by ze hry vyřadil kvůli nejhorší bilanci ve vzájemných zápasech Spartu, která má ze všech tří adeptů postupu nejtěžšího soupeře - městského rivala Slavii.

Kdo z posledních adeptů nepostoupí do play-off extraligy?
Hlasujte v anketě pod článkem.

"Oba soupeři se znají, nemají se čím překvapit," řekl sparťanský trenér František Výborný. Slavia si je vědoma, že její sok hraje o vše, ulehčit situaci mu ale nehodlá. "Bude to utkání jako každé jiné a budeme hrát ve stejné sestavě jako vždy," uvedl kouč Vladimír Růžička.

Pardubice se nechtějí stát prvním šampiónem v české extralize, který by si nevybojoval možnost obhajoby titulu. "Škoda, že to nehrajeme ve Zlíně, tam se nám letos dařilo," obává se trochu trenér Vladimír Bezdíček. Třinec naopak věří, že v posledním kole už z osmičky nevypadne. "Nechceme ale bránit remízu, to by byl příliš velký hazard," tvrdí trenér Jiří Juřík.

Tipsport extraliga - 52. kolo (vše od 17:30)
Litvínov - Karlovy Varyon-line
Na tribunu na stání mohou v Litvínově diváci zdarma, na sezení jen za 20 korun. Vary mají jistotu konečné desáté pozice, mimo hru Ustrnul s Krajíčkem.
Vsetín - Liberecon-line
Do sestavy už možná naskočí veteráni Jaškin s Vlachem. Kouč Paleček postrádá beka Jiruše a útočníka Plodka.
Znojmo - Budějoviceon-line
Znojmo nebere utkání na lehkou váhu, nechce soka podcenit. Do branky Budějovic se po absenci vrací Turek, hrát mají Mucha a Hřebejk.
Třinec - Vítkoviceon-line
Třinci chybějí zraněný Paroulek a Martynek, do týmu by se měl už vrátit Fabuš. Vítkovice povede jako hlavní trenér Holaň, k ruce nemá zraněné Vůjtka a Burgra.
Sparta - Slaviaon-line
Po osmi týdnech se Spartě vrací Sivek, nad startem Ptáčka visí otazník. K prvnímu místu Slavii může pomoci jen zaváhání Liberce ve Vsetíně.
Pardubice - Zlínon-line
Ve třetím útoku Pardubic nahradí Lubinu Kolář, zdravotní potíže má Vágner. Zlín nastoupí v kompletním složení, jde mu o udržení třetího místa.
Kladno- Plzeňon-line
Kladno osmkrát v řadě prohrálo, rozlučku se sezónou ale nechce pokazit. Za Plzeň do zápasu nenaskočí marod Zelenka, obránce Nedoma má zlomený nos.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice