Hlavní obsah

Třinec zatočil s fanouškem, který hodil pivo na led. Jaký přišel trest?

Praha

Vzal kelímek s pivem, který si zakoupil, a v návalu frustrace z verdiktu sudích ho hodil na ledovou plochu. Fanouška hokejistů Třince však tento incident vyšel pořádně draho. Vedení Ocelářů se totiž po zjištění totožnosti rozhodlo dotyčnému příznivci sebrat permanentní vstupenku na probíhající sezónu.

Foto: Dalibor Glück, ČTK

Fanoušci Třince - ilustrační foto.

Článek

„Takové chování nemůžeme jako klub v žádném případě akceptovat. Na základě kamerového záznamu došlo k pozdější identifikaci fanouška a následně mu byla odebrána permanentní vstupenka na aktuální extraligový ročník," uvedl pro klubový web výkonný ředitel Ocelářů Marek Chmiel.

K incidentu došlo 13. září ve druhé třetině extraligového utkání 3. kola s Litvínovem. Fanoušek neunesl, že hlavní rozhodčí Úlehla se Šírem poslali na trestnou lavici jednoho z třineckých hráčů.

„Ačkoli těmto věcem jako klub rozumíme, musíme také dbát o bezpečnost nejen aktérů na hrací ploše ale také vás, našich skvělých fanoušků ve WERK Areně. Budeme velice rádi, když své emoce projevíte nadšeným fanděním a podporou Ocelářů," dodává Chmiel.

Nejlevnější permanentka na domácí zápasy Třince v tomto ročníku vyjde na 3700 korun, i se zápasy play off pak musejí fanoušci zaplatit o tisícovku více.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín