Hlavní obsah

Litvínov prosí o pomoc! Dva fanoušci Sparty se dopustili krádeže a ještě se tím chlubili

Praha

Radovali se ze zisku cenných tří bodů nad vicemistrovskou Spartou, kterou tak v domácím prostředí zdolali už pošesté za sebou. Jednomu fanouškovi hokejového Litvínova ale nedělní triumf 5:1 kalí incident se dvěma maskovanými příznivci pražského týmu. Ti mu totiž ukradli vlajku a kšiltovku, a ještě se tím chlubili na oficiálním facebookovém profilu litvínovského klubu.

Foto: Václav Šálek, ČTK

Brankář Litvínova Tomáš Halász - ilustrační foto.

Článek

„Bodíky sice sbíráte, ale vlajky si nehlídáte," stojí v popisku u zveřejněné fotografie, na níž dva fanoušci Sparty s šálami přes obličej pózují se zcizenou žlutočernou vlajkou.

Vedení Vervy se proto v pondělí na svém Facebooku obrátilo na fanoušky s žádostí o pomoc. „Prosíme všechny, kteří by měli nějaké informace o této krádeži, ozvěte se nám do zpráv. Takové věci do hokeje nepatří, mezi fanoušky je vždy určitá rivalita, ale měli bychom k sobě chovat především vzájemný respekt a chovat se slušně," uvedl Litvínov.

„Hokej je sport, který český národ stmeluje, tak se všichni chovejme k sobě navzájem korektně. Chování těchto dvou individuí hází špatné světlo i na ostatní slušné fanoušky v České republice," uzavírají Litvínovští.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice