Hlavní obsah

Hokejové finále on-line: Slavia vs. Sparta

PRAHA

Hokejisté pražské Sparty si mohou v případě pondělního vítězství na ledě Sazka Areny zajistit mistrovský titul. Svěřenci trenéra Františka Výborného dokázali po obratu v třetí třetině vyhrát oba domácí duely a v sérii na čtyři výhry vedou nad Slavií 3:1 na zápasy. Pátý duel můžete prostřednictvím Sport.cz sledovat v podrobné on-line reportáži.

Foto: PRÁVO/Lukáš Táborský

Závar před brankou Sparty ve finále extraligy.

Článek

Sparta, jeden z původních favoritů soutěže, se přitom v průběhu sezóny trápil a pohyboval se mimo pozice zajišťující postup do play off. To vše je ale dnes zapomenuto. Sparta je krok od titulu a favorit série Slavia ji musí třikrát za sebou porazit, pokud chce pražskou bitvu vyhrát.

Slávisté ale podobnou situaci znají. Před dvěma lety v semifinále extraligy se Spartou také prohrávali 1:3, ale nakonec do finále postoupili oni.

Hokejová extraliga on-line na Sport.cz:
Finále: Slavia Praha vs. Sparta Praha

Dnešní zápas s tradičním začátkem v 17:00 by mohl opět posunout rekord v návštěvnosti. Zatím nejvíce diváků zavítalo na čtvrtý zápas těchto soupeřů, který v T-Mobile Areně sledovalo 14 189 lidí. V Sazka Areně v této sezoně ještě přes čtrnáct tisíc diváků nebylo, vzhledem k vyšší kapacitě této multifunkční arény a očekávání dramatické bitvy by se tak ale poprvé mohlo stát.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice zítra 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice