Hlavní obsah

Sparta slavila titul do rána, končila snídaní v Parkhotelu

PRAHA

Až do rána slavili hokejisté pražské Sparty mistrovský titul. Pohár pro šampióny extraligy, který vybojovali v pátek ve finále proti Slavii, zavítal z kabiny v T-Mobile Areně během triumfální noci s hráči na večeři na Václavské náměstí a do letenské diskotéky Misch Masch, tradičního místa radovánek sparťanských hráčů.

Foto: čtk

Trenér Sparty Praha František Výborný (druhý zprava) oslavuje s hráči po šestém finálovém duelu hokejové extraligy.

Článek

První kolo oslav zakončili okolo sedmé hodiny ráno snídaní také na své téměř posvátné půdě, v nedalekém Parkhotelu.

Oficiální slavnostní přípitek k sezóně, kterou z nepodařeného úvodu dovedl tým kouče Františka Výborného a jeho asistenta Mariana Jelínka až k historicky sedmému triumfu, si u Svatého Václava si vychutnávali hokejisté i s trenéry a vedením mužstva. Do víru noci pak zamířili už sami.

V salonku letenského diskoklubu vystavili na bar mistrovský pohár a v uzavřeném kruhu si vychutnávali sladký konec ročníku, v němž překonali nepříznivé období. Ve sparťanské partě nechyběli ani útočníci Jiří Zelenka a Jakub Šindel, kteří v průběhu ročníku přestoupili do Plzně, či bývalý kapitán Richard Žemlička.

Do Misch Masche zamířili vedle některých celebrit i slávisté David Hruška s Vladimírem Sobotkou, kteří na rozdíl od soupeřů vstřebávali dojmy z nevydařeného závěru jinak povedené sezóny.

Reklama

Související témata:
  4 : 1 Třinec - Pardubice 4 : 1 dohráno
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice