Hlavní obsah

Jágr a jeho herecká vložka: Už slyším Brňáky po zhlédnutí videa

Sunrise/Praha

A zavládlo překvapení! To si takhle Jaromír Jágr jede autem a blikla na něj v telefonu zpráva, že Kometa Brno vyhrála titul. „Teď tady čtu, že Brno vyhrálo ligu,“ diví se pětačtyřicetiletý hokejista. „Brno hraje ligu?“ svraští čelo jeho přítelkyně Veronika. „Já nevím, asi jo,“ kroutí naoko zmateně Jágr hlavou. Neúcta k novému šampiónovi? Samozřejmě všechno musíte brát s nadsázkou, jde přece o Jágra.

Foto: Joel Auerbach, ČTK/AP

Jaromír Jágr v dresu Floridy - Brno vyhrálo titul? To je překvapení.

Článek

„Už slyším ty Brňáky po zhlédnutí videa: to není liga, ale extraliga....ligu hrajete vy na Kladně .....my máme titul a vy ne. OK,OK,OK. Byl to jen vtip - Gratulace!" nezapomněl připsat do statusu na facebooku český útočník, který tuto sezónu odehrál v NHL za Pantery z Floridy.

Jágr je většinovým vlastníkem kladenských Rytířů, ti letos bojovali v první lize o postup do extraligy, ale prohráli v semifinále s Jihlavou 3:4 na zápasy.

Kometa ve středu vyhrála dvanáctý ligový titul. Na ten poslední čekala 51 let. Kladno jich má v držení šest, v roce 1980 slavil tento klub naposledy. Nyní patří kladenskému mužstvu příslušnost ve druhé nejvyšší soutěži, proto Jágrova narážka na první ligu.

Reklama

Související témata: