Hlavní obsah

Útočník Dušek si vysloužil smlouvu v Pardubicích

Pardubice

Útočník Antonín Dušek je dalším hokejistou, který uspěl v Pardubicích během zkušebního období. Jedenatřicetiletý odchovanec Havlíčkova Brodu se tak na základě hostování může těšit z dvouleté smlouvy, kterou dnes s vedením Dynama podepsal.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Ilustrační snímek.

Článek

"Jsem rád, že jsme se domluvili. Slibujeme si od něj, že nám pomůže v roli tvořivého centra, který zvedne naši ofenzivu. Počítáme s ním do první nebo druhé pětky. Antonín je v produktivním věku, proto jsme spolu uzavřeli dvouletý kontrakt. Věřím, že se naše cesty mohou spojit na ještě delší dobu," uvedl pro klubový web generální manažer Dušan Salfický.

"Když hrál proti nám, byl nepříjemným soupeřem. Bohužel během zkoušky marodil, proto se trochu protáhla, chtěli jsme mít úplnou jistotu, ve hře byla jednání s Libercem ohledně hráčských práv. Jednání byla korektní, proto je jeho hostování rovnou dvouleté," doplnil Salfický.

"Těší mě, že jednání o nové smlouvě dopadla úspěšně a mohu hrát za Dynamo. Try out je nejistota, člověk musí čekat, jak dopadne. Trochu jsem byl nervózní a jsem rád, že vše dopadlo úspěšně," řekl po podpisu kontraktu Dušek, jenž má z roku 2007 na kontě bronz s Libercem.

Hrával však také za Chomutov, jemuž před dvěma lety pomohl mezi elitu, Beroun, Vrchlabí, Benátky, Kadaň a Slavii, kde načal i minulý ročník. Následně se ale při potížích pražského klubu přesunul do Karlových Varů.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín