Hlavní obsah

Porouchaný autobus, hodinové zpoždění a pak facka na Slavii. Tragický výkon, zuřil Holaň

Praha

Na začátku letní přípravy udivovali možná až nečekaně dobrými výkony, kdy si hned dvakrát vyšlápli na bratislavský Slovan a porazili i dalšího účastníka Kontinentální ligy Jekatěrinburg, s blížícím se startem extraligy už ale u hokejistů Pardubic až takový optimismus nepanuje. Po porážce s Olomoucí v úterý překvapivě prohráli i na ledě prvoligové Slavie (2:3) a kouče Dynama Miloše Holaně vystoupení jeho svěřenců pořádně vytočilo.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Hokejový trenér Miloš Holaň na střídačce Pardubic.

Článek

„Těžko se mi zápas hodnotí, podali jsme tragický výkon. Náš přístup byl špatný, hráli jsme pomalu," prohlásil Holaň pro oficiální klubové stránky.

Rozpaky na ledě nechtěl svádět na nepříjemnost, která tým postihla cestou na zápas do Prahy. Pardubicím se totiž porouchal autobus, závadu na něm se podařilo opravit až po dvou a půl hodinách, takže utkání místo v 17:30 začalo až s hodinovým zpožděním.

„Těžko říci, do jaké míry mělo na náš výkon vliv, že jsme museli dvě hodiny sedět v porouchaném autobusu. Nicméně jsme hráli s prvoligovým soupeřem a toho bychom měli porážet. Hráči k zápasu přistoupili velmi laxně, nejsem vůbec v ničem spokojený," nevymlouval se Holaň.

A nebýt brankáře Patrika Polívky, mohly se Pardubice vracet s přídělem. „Patrik si možná myslel, že si moc nezachytá, když bude za extraligovou obranou, ale právě díky němu jsme byli dvě třetiny ve hře. Obrana – špatně, přesilovky – špatně, na utkání se Slavií nevidím žádné pozitivum," pokračoval Holaň v kritickém tónu.

Ve čtvrtek Dynamo čeká poslední přípravný zápas na ledě Prostějova, příští pátek už je na řadě ostrý vstup do extraligy - doma proti Spartě!

„Možná je dobře, že jsme dostali takovou facku. Hráči si musí uvědomit, že do hry je třeba dávat všechno: chuť, bruslení a mít touhu po vítězství. Dneska jsem tam neviděl vůbec nic takového," uzavírá Holaň.

Reklama

Související témata:
  Třinec - Pardubice dnes 17 : 00
20240426T17 : 00:00+0200
Třinec vs. Pardubice
Třinec vs. Pardubice
Třinec
Pardubice