Hlavní obsah

Vašíček ukáže Stanley Cup i v pražském Edenu

PRAHA

Stanleyův pohár zavítá v pátek dopoledne i na stadion pražské Slavie v Edenu. Útočník Josef Vašíček doplnil svůj program se slavnou hokejovou trofejí, kterou získal v dresu Caroliny, o autogramiádu ve svém bývalém působišti. Akce bude předcházet přípravnému utkání Slavie s Vašíčkovým rodným Havlíčkovým Brodem, které začne ve 12:00 v Edenu.

Foto: PRÁVO - Michaela Říhová

Josef Vašíček (vpravo) hrál za Slavii během výluky v NHL.

Článek

"Od 9 do 11 hodin bude probíhat autogramiáda a fanoušci budou mít možnost se s Josefem Vašíčkem i s pohárem vyfotografovat," uvedl dnes na oficiálních internetových stránkách klubu obchodní manažer Slavie Ladislav Blažek. Vašíček, který po sezóně přestoupil z Caroliny do Nashvillu, oblékl dres Slavie v extralize poprvé při výluce v NHL v sezóně 2004/05.

Přijdete se podívat na Stanley Cup do Edenu?
Hlasujte v anketě na konci článku!

Stanleyův pohár bude k vidění v České republice posedmé v historii. Na ruzyňské letiště by měl přiletět z Ruska ve čtvrtek před polednem. První den ho bude mít k dispozici František Kaberle, který ho vezme po soukromých akcích i do kabiny kladenských hokejistů a od 15:00 je v areálu na Sletišti naplánována oslava s fanoušky. Trofej tam dorazí asi o hodinu později a slavnost spojená s autogramiádou by měla trvat asi do 18:00. Zúčastní se i Vašíček.

Nedávní spoluhráči z Caroliny společně absolvují i páteční program v Havlíčkově Brodě. V 15:00 zavítá trofej na tamní radnici, o hodinu později na náměstí a v 17:30 na zimní stadion.

Reklama

Související témata: