Hlavní obsah

Hořavu štve, že hráči Znojma zpychli

ZNOJMO

Ani se nesnažil skrývat zklamání a vztek. Trenéra hokejistů Znojma Miloše Hořavu pořádně rozlítila domácí extraligová porážka 1:3 se Zlínem. "Vůbec se mi nelíbil přístup hráčů ani způsob hry, jaký v poslední době praktikujeme. Počínali jsme si na ledě neskutečně laxně a nebýt výborného brankáře Trvaje, prohráli bychom mnohem výrazněji," láteřil.

Foto: www.hokejkv.cz

Miloš Hořava

Článek

Hráčům podle Hořavy uškodila pozornost médií v době, kdy Znojmo vedlo tabulku extraligy. "Pro klub je asi dobře, když se o něm hodně píše. Ale těmhle klukům oslavné články spíš ublížily. Mnozí se s nimi nedokázali vyrovnat a zpychli. Musí se rychle vrátit k poctivé hokejové práci," hřímal ke svým svěřencům.

Tým se donedávna opíral především o střeleckou formu Dopitova útoku. Zejména Roman Erat dával jeden gól za druhým, nyní však už v šesti zápasech v řadě neskóroval. "Nevím, kde nastal zlom. Zničehonic mi to přestalo padat. Teď trefím nanejvýš tyčku. Musíme se zamyslet nad tím, proč jsme klesli z prvního až na šesté místo. Asi to bude skutečně v nás," uznal Erat.

O hráčské výměny Hořava vedení klubu nežádal. "Celek v tomhle složení už jednou fungoval. Když kluci zase začnou na ledě plnit to, co mají, bude fungovat znovu. Musí se tak ale stát okamžitě, žádné čekání na reprezentační pauzu pro mě nepadá v úvahu. V pátek v Liberci a v neděli proti Vsetínu musíme udělat vše pro maximální bodový zisk," burcoval znojemský trenér.

Reklama

Související témata:
  7 : 2 Kladno - Vsetín 7 : 2 dohráno
20240418T18 : 00:00+0200
Kladno vs. Vsetín
Kladno vs. Vsetín
Kladno
Vsetín