Hlavní obsah

Dvojitý knokaut! KHL zažila zřejmě nejrychlejší rvačku v dějinách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Riga/Praha

Tohle se často nevidí. Během čtvrtečního zápasu Kontinentální hokejové ligy mezi Dinamem Riga a Ak Bars Kazaň došlo totiž zřejmě k nejrychlejší bitce dvou hráčů v dějinách. Karlis Čukste a Nikita Dyňak se pečlivě chystali na velké představení, ale pak je oba složila k ledu jedna vzájemná rána.

Foto: @khl_eng, Twitter

Rvačka v KHL.

Článek

Boxerští šampioni by se od nich mohli učit. K incidentu mezi oběma hráči došlo necelé dvě minuty před koncem první třetiny, kdy hostující Kazaň vedla už 3:0. Lotyšský obránce Čukste si svou frustraci chtěl zřejmě vybít na ruském forvardovi Dyňakovi a vyzval ho na souboj.

Oba setřásli rukavice, shodili helmy a najeli si do středového kruhu pro vhazování, aby je bylo lépe vidět. Pustili se do sebe, jenže oba se ve vteřině vzájemně jednou přesnou ranou složili k zemi.

Rozhodčí pak už měli celkem jednoduchou práci, aby oba hráče oddělili. Oba vyfasovali tresty pět minut plus do konce zápasu a ruský útočník ještě navrch dostal dvouminutový trest za nesportovní chování. Zápas už se pak v podstatě jen dohrával, Riga dokázala snížit na 1:3 až ve třetí části, ale na víc už se nezmohla.

Reklama

Související témata:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nejnovější články

NačítámNačíst další články