Hlavní obsah

Vladivostok - Magnitogorsk 2:4Kovář pomohl Magnitogorsku ukončit sérii proher. Slovan se dočkal vítězství, trefil se i Nedorost

Moskva
Aktualizováno

Útočník Jan Kovář pomohl v KHL hokejistům Magnitogorsku ukončit po třech zápasech sérii proher. Český reprezentant si připsal gól a asistenci při výhře Metallurgu 4:2 ve Vladivostoku.

Foto: Vlastimil Vacek, Právo

Český útočník Magnitogorsku Jan Kovář.

Článek

Kovář ve 26. minutě bekhendovou dorážkou přehodil ležícího brankáře Admiralu Ilju Proskurjakova a vstřelil druhý gól svého mužstva. Pět minut nato se podílel druhou asistencí na vítězné brance Jevgenije Birjukova.

Nejproduktivnější český hokejista KHL vylepšil svou bilanci v této sezóně na 12 gólů a 23 asistencí a v kanadském bodování soutěže se dotáhl na čtvrtého Artěmije Panarina z Petrohradu.

Václav Nedorost zase přispěl k ukončení série porážek Slovanu Bratislava. Na ledě Atlantu Mytišči otevřel šestým gólem v sezóně skóre a slovenský tým pak vyhrál 2:1. U druhého gólu hostů si připsal asistenci další český útočník Michal Vondrka. Slovan se tříbodového zisku dočkal po čtyřech porážkách.

Kontinentální hokejová liga:
Vladivostok - Magnitogorsk 2:4 (za hosty Kovář 1+1)
Novokuzněck - Jekatěrinburg 3:4
Novosibirsk - Kazaň 6:1
Ufa - Barys Astana 5:3
Atlant Mytišči - Slovan Bratislava 1:2 (za hosty Nedorost 1+0, Vondrka 0+1),
Nižnij Novgorod - Viťaz Podolsk 4:1

Reklama

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MS v hokeji 2024

87. ročník Mistrovství světa v hokeji se koná v termínu 10.–26. května 2024 v České republice, turnaj si rozdělí města Praha a Ostrava.